]

Followers

Tuesday, November 9, 2010

.: G.A azieda razak Birthday :.

Pagi-pagi ni jalan2 BW termsuk plk blog Cik Azieda ni...godek sna godek sni...ternmpk plk GA semprna besday dia...apa lagi terjah la, aku suka GA GA ni:p jom-jom tgk apa yg dia nk....

uCapan buat tuan blog ni:
semoga pnjg umr murh rzki..snyum-snyum sllu...sukses dlm apa jua yg cuba nk bt...jgn nakal-nakal(wahh nakal ker) hihih ni thun 88 ker...wahh sbya la kita ak....jaga dri baik-baik yee!!!!


syarat-syarat sangat mudah...
(tak de paksaan) - DUA DUA BLOG DH FOLLOW
2- anda mempunyai blog sendiri... (tak moh orang lain punya blog taw) - DENGAN RASMI NYA..MEMANG NI MLIK KEKAL CIK WARNIDA:P
3- buat satu entry berkenaan GA ni dan sertakan ucapan birthday yang mantap tuk aku... (yang ni wajib) - UCPAN TERBAIK DH BG KAT ATS TU:)
4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) - SIAP
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...- HARUS LER...

hadiah :
pemenang pertama : wang tunai RM22
pemenang kedua : wang tunai RM11

tarikh tutup:
26 November 2010 jam 4.30ptg

Photobucket

2 comments:

azieda razak said...

aceh ceh ceh...
sebaya la kita...
tq ye...
nanti kan keputusannya...

:"♥Warnida:"♥ said...

yeahhh^_^ tk sbar nk tngu spa yg mng ni:p thx k sudi sngh