]

Followers

Thursday, November 25, 2010

kids & baby photo contest

Selamat pagi semua...wahhh pagi jumaat yg penuh dengan mood malas kih3....tpi rajin lak aku nk bt contest yg d tag oleh cik memo kita ni...tahx sudi tag nida..



K k contest ni dia anjurkn oleh tuan blog ni klu nk tau klik nie peace

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..SAYA DAH FOLLOW BLOG NI

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

closing date dia 30 NOV 2010....wahh join last2 mint...mn tau ada luck mng kih3 ihikhik hadiah dia best ooooo nk tau jom la tgk kat blog tuan tanah ok!!

Ok pic yg nida nk bwk masuk dlm contest ni jeng jeng jeng

cuba teka mn stu nida hihihihi...msa ni umr nida 3 thun ke 4 thun tak tak ingt la plk...^_^
haaaaaaaaaaa ni la kmi stu kluarga 6 adik berdik...nida yg bongsu tau :p jgn tak tau lak :)
ok kena tag 8 org kwn ak...jap nk cri mngsa ...bersiap sedia...

1.amirah yusof
2.Joyah
3. Atikah
4.Tinie
5.Lyana
6.Cik Miera
7.iryns
8.nasyieen

yeahhhh ckup lengkap...good luck untuk smu...ada msa lagi :p
Photobucket

4 comments:

Amirah Yusof said...

wahhh nama mamu atas sekali!!tekiu2..x sabar nk join niyh=)

:"♥Warnida:"♥ said...

mamu....haaaaaaa tngu apa lagi kena join noh

chentamiera said...

hak3..thanks tag..
nnti miera check dulu kat album lama2 ye..takut xde..huhu

:"♥Warnida:"♥ said...

chentamiera....blh ajer:p